Het blijft leuk als je de reacties ziet van clienten na een behandeling.
“Je trekt wat aan mijn vingers, en mijn klacht is weg”.

Ja, zo lijkt het wel als je er zo naar kijkt.
Maar er is meer aan de hand dan alleen maar dat gevoel dat ik aan je vinger trok.

Klachten komen vaak voort uit een veel langer proces dan de meeste mensen denken. Zeker lichamelijke klachten. En eigenlijk is die klacht vaak niet een klacht op zichzelf. Vaak zijn er meerdere klachtren aan vooraf gegaan. Maar neemt het niet mee in de hulp die geboden moet worden.

Een klacht is eigenlijk een signaal van het lichaam: ‘Je doet iets verkeerd, doe er wat aan.’ Maar wij willen geen klachten en luisteren niet echt, we hebben haast en willen er snel vanaf. We stoppen de klacht weg, we verdoezelen het, we gebruiken medicijnen om het niet meer te ervaren. En de meeste medicijnen doen hun werk goed. Je voelt de klacht inderdaad niet meer.

Niet dat het echte probleem nu opgelost is, maar we kunnen weer gewoon verder zonder last te hebben van ons lichaam.
Maar op en dag zegt je lichaam en nu is het genoeg. Als je niet luistert naar mij dan neem ik nu alle tijd van jou zodat je wel moet luisteren. En dan is het eigenlijk te ver. Maar gelukkig is ons lichaam best wel flexibel want het wil overleven. Alleen jij hebt soms een harde werkelijkheid nodig om wakker te worden.

Luisteren naar de aanwijzingen van je lichaam kost even tijd daarom hebben onze Vingerreflecxologen 2 uur de tijd om naar het lichaam van jou te luisteren. Nee, niet met medische apparatuur. Gewoon door de stand en de aard van je vingers en hoe jij met je dagelijkse emoties omgaat.

En hoe jij het leven gestart bent. Dus wat je in die eerste jaren onbewust en bewust hebt meegemaakt. Probeer het eens uit.

Er zit vast wel een Vingerreflexoloog bij jou in de buurt.
En zowel in Nederland als Belgiƫ.

 

 

Laat eens wat aan je vingers trekken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *