Hoi bloglezer,

We zijn weer heel druk geweest de afgelopen weken.

Zelf nog volop met de opleidingen bezig en natuurlijk met het aanpassen en verbeteren van de website. Inmiddels is mijn nieuwste GRATIS e-boek EMOTIE honderden keren gedownload. En natuurlijk zaten er nog aardig wat fouten in de tekst. Dus tijd voor een goede controle. Ik had hem in maart 2016 geschreven, maar nog niet echt nalaten lezen. Ik dacht, dat komt wel. Totaal vergeten toen ik hem gratis op internet zette. Deze keer hebben ook anderen de tekst nog even onder ogen gehad.

Tijdens het veranderen en aanpassen van de tekst leek het mij eigenlijk een goed idee om ook de informatie uit het boek Dactyologie daarin te verwerken. Want ook dat boek was aanpassing noodzakelijk. Zeker die opgestoken middelvinger op de voorkant moest anders want die gaf toch wel verwarring. In die tijd vond ik het een mooie uitdaging, maar ik ben nu niet meer zo middelvingeruitstekkerig.

Eind april zal mijn nieuwste boek EMOTIE dan ook in druk beschikbaar komen. Voorlopig alleen via deze site te bestellen, maar uitbreiding van de verkooplocaties volgen binnenkort. De verkoopprijs van het nieuwe fysieke boek is 22,50 euro. Dat is inclusief verzending via de gewone post. Het is ook wat meer pagina’s en een groter formaat geworden. Tenslotte zijn het twee boeken in één.Je krijgt daarvoor een boek van 170 x 240 m en 168 pagina’s dik.

Het e-boek EMOTIE zal binnenkort ook niet meer gratis binnengehaald kunnen worden, maar is in die nieuwe vorm aan te schaffen voor de prijs van 17,- euro. Het is dus precies zoals het gedrukte model alleen nu alleen digitaal te lezen. Ook die zal ook pas eind april beschikbaar zijn.

Aanbieding voor onze lezers
We doen natuurlijk niet moeilijk voor onze vaste nieuwslezers. Want tot eind april heb je de gelegenheid om het boek of het e-boek met grote korting te bestellen.

Bestel je het boek EMOTIE voor 28 april, dan is hij geen 22,- euro, maar 17,- euro incl. verzendkosten. Kijk in de winkel.

Bestel je het e-boek EMOTIE voor 28 april, dan is hij geen 17,- euro, maar 7,- euro incl.
Kijk in de winkel.

Zodra de drukker klaar is met het fysieke boek, wat in de laatste week van april zal zijn, komt er een betaalknop op de desbetreffende pagina met de uiteindelijke vaste prijs.
Voor het fysieke boek is dat dan 22,- euro en voor het e-boek 17,- euro.
Wacht dus niet te lang met bestellen. Want als die bestelknop zichtbaar is, is de korting verdwenen.

En ook in mei hebben we weer een seminar over de verborgen krachten van de vingers.
En hoe eenvoudig en effectief je de meeste klachten kunt aanpakken.
Laat je verbazen wat we uit die vingers kunnen halen.

1-daags Seminar Emotie als oorzaak van de meeste klachten.

Naar aanleiding van het boek Emotie.

Docent: Ruud Overstegen
Locatie: Eikelaan 87A-121
Data: zondag 21 mei 2017
Prijs: 45,- euro incl. BTW, koffie/ thee/ versnaperingen na downloaden van mijn e-boek over Emotie. Normale prijs: 95,- euro.– lunch zelf meebrengen.
Aanmelden: 1-daags Seminar
Er zijn nog voldoende plaatsen beschikbaar.
Dat was het weer voor deze keer
Tot de volgende nieuwsbrief.

 

Druk, druk, druk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *